Pittig nieuws van Holland

woensdag 11 september 2013

8 Belangrijke feiten die je moet weten over borsten

Nederland telt ongeveer 13.000.000 borsten. Toch zijn er weinig mannen die echt weten wat ze in handen hebben.

De dames binden ze vast aan hun lichaam in beha's en gaan verder met de dag. Daarom speciaal voor jullie heeft Holland Nieuws een overzichtje gemaakt van de 8 belangrijkste feiten over borsten, tieten, memmen of boobies, hoe je het ook noemen wilt.

Volle borsten


Mensen zijn de enige zoogdieren ter wereld waarbij de vrouwen altijd volle borsten heeft. Bij andere zoogdieren is het namelijk zo dat de borsten pas voller zijn op het moment dat ze in verwachting zijn. Bij de mens krijgt de vrouw alleen bij de zwangerschap vaak nog grotere borsten.

Grote maat


Mag het iets meer zijn? Was waarschijnlijk de vraag waarop deze jonge vrouw instemde want haar cupmaat is namelijk 102ZZZ. Wie van grote borsten houdt moet hier eens kijken.

Borst orgasme bestaat echt


Door het stimuleren en strelen van de tepel kunnen vrouwen orgasmes krijgen zo blijkt uit een studie onder honderden vrouwen. Probeer het eens uit!

Proost


Borstmelk is de beste basis voor kinderen. In China gaan ze iets verder. Daar drinken ze namelijk borstmelk direct uit de borst. Ook onze Paul de Leeuw kan er wat van, kijk hier maar eens:

Grote borsten met veel melk


Althans dat is de gedachte van velen, maar het dus helemaal niet waar. De grootte van de borst geeft niet aan hoeveel melk deze produceert. Elke borst geeft namelijk evenveel melk.

Borsten groeien


Naar mate ze meer opgewonden raakt kunnen haar borsten wel tot 25% opzwellen. Is dat niet geil? Moet je deze dame eens kijken dan.

Links of rechts?


Van de meeste vrouwen is haar linkerborst groter dan de rechter. Kijk maar eens goed of je het kunt zien.

De vier types


Er zijn vier versies van tepels. Welke heb jij al gezien?



0 reacties:

Een reactie posten